Jag använde den mista varianten av runda tunnbröd
Sen blandade jag iordning rörorna,,i småskålar inga exakta mått eftersom jag gick lite efter behag och smakningI denna skåla la jag i creme freich och blandade runt med feta ost (1sån man skär och delar själv)
creme freich ägg och kaviar
bredbar leverpastej kaviar och dill
creme freich, hackad rödlök och 1mindre vitlök
smöra en smörgås med valigt smör och kleta sen på leverpastej röran som är hårdast att breda ut!
bred en ny smörgås och fortsätt varva smörgåsarna med 1 röra i taget!
Nu tycker inte min gubbe om dill så smög in lite i en röra annars hade jag hällt mycket mer av dill i fler röror :-))
Sen la jag skivade leverpastejbitar ovanpå ett lager
skärde ost bitar och la över så det täckte allt
samma med skinkan
och till sist la jag på salladsbitarna (föredrar ett större huvud så man får större bitar)
men huvudsaken det täcker hela tårtan
sen la jag på ett lager med skalade räkor och la dit lite delade ägg, skivad mango,
och gurka! Körsbärstomater på mitten och lite oliver och dillkvistar
Lägg på lite vad du/ni gillar ex honungsmelon/galia melon, vindruvor, apelsin eller annat gott som gillas! Bara
använda fantasin!
(tycker själv det är supertråkigt med den där citronen som alltid är på tårtorna annars som jag inte tycker om och alltid plockar bort!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar